NHLSFH 14/15
Strana 11 od 13 • Delite •
Strana 11 od 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: NHLSFH 14/15
Mislim da nema, moro biili odma da bude draft sutra ili prekosutra a i da se skupe ljudi tesko.

Dođe ti takvo opterećenje, da ne mereš gledati ni sam sebe, a kamoli jedan film.
Na svakom ćošku omladinci vade po 4 telefona i jednom rukom pričaju, drugom kuckaju poruke, trećom i četvrtom se ide uzbrdo uglavnom....na posa' niko ništa ne radi, samo se misli na proklete notifikacije, lajkove slika, sise u inbox, rezultate Japanaca i Brazilaca, recepte za tri leće i poruke modernih gurua kako treba biti nasmijan i vedar u ova doba dugova i propasti.
Daj mi veli jedan dobar telefon na rate da kupim sinu za prvi rođendan neka prati Lebrona Jamesa na instagram i odma instalira Colin McRae, da mu tata kupi Bugatija da ga bača pod ručnu ispred zgrade....
Ko ostane zadnji neka stavi telefon na punjač ...
Marvin- Administrator
Godine : 26
Ja vec imam max dozvoljen broj liga na Yahoou, tako da na mene nemojte racunati 

Accipitrinae- 3rd liner
Koji je maksimalni broj liga?

SymphonyX- 1st liner
Na Y! 8
, na ESPN se ne vracam, totalni su raspad, jedino Fantrax preostaje. Mislim da je i Sharks blizu maksimuma, ako su mu obnovili sve lige.

Accipitrinae- 3rd liner
Nema utakmice u 1 pa sam se malo bavio statistikom.Zanimao me all time skor sa eminentnim članovima foruma u ligama koje igramo.Pa da vidimo ko mi je nezgodan...
PAP 7-1-2
AUGMENT 6-0-3
HOROLELF 4-0-1
SYMPH 5-1-2
MARVIN 9-1-8
ACC 11-0-6
CHE 7-1-8
Znači Marvin mi puše za vratom,a Džombu treba stići...plasmani po ligama bi bili sljedeći:
GOT:4./1.
NHLSK:6.
ENDZONE:3./3./7./7.
NHLS:9./5./2./2./1.
PAP 7-1-2

AUGMENT 6-0-3

HOROLELF 4-0-1

SYMPH 5-1-2

MARVIN 9-1-8

ACC 11-0-6

CHE 7-1-8

Znači Marvin mi puše za vratom,a Džombu treba stići...plasmani po ligama bi bili sljedeći:
GOT:4./1.
NHLSK:6.
ENDZONE:3./3./7./7.
NHLS:9./5./2./2./1.
Sharks vk- 2nd liner
Godine : 45

Dođe ti takvo opterećenje, da ne mereš gledati ni sam sebe, a kamoli jedan film.
Na svakom ćošku omladinci vade po 4 telefona i jednom rukom pričaju, drugom kuckaju poruke, trećom i četvrtom se ide uzbrdo uglavnom....na posa' niko ništa ne radi, samo se misli na proklete notifikacije, lajkove slika, sise u inbox, rezultate Japanaca i Brazilaca, recepte za tri leće i poruke modernih gurua kako treba biti nasmijan i vedar u ova doba dugova i propasti.
Daj mi veli jedan dobar telefon na rate da kupim sinu za prvi rođendan neka prati Lebrona Jamesa na instagram i odma instalira Colin McRae, da mu tata kupi Bugatija da ga bača pod ručnu ispred zgrade....
Marvin- Administrator
Vi koji imate veći broj liga...koji timovi su vam povukli najviše igrača?
Kod mene recimo prevladava
,
,
,
,
.
Zanimljivo je i da u 8 liga nemam nikoga iz
,a izbjegavao sam igrače iz
,
,
.
Nisam planirao,ali imam i jako malo igrača iz
,
,
(srećom imam Rantanena u jednoj ligi).
Kod mene recimo prevladava

Zanimljivo je i da u 8 liga nemam nikoga iz

Nisam planirao,ali imam i jako malo igrača iz

Sharks vk- 2nd liner
A niko Hororovu ekipu da prokomentarise?

Marvin- Administrator
Kod mene je mesano, nemam igrace iz
, iz
jedino Pacioretty, a iz
Howard 
Hororelf dominira

Hororelf dominira

Accipitrinae- 3rd liner
Podsjeća me na Grčku u Portugalu 2004. ili na Leicester 2016.Marvin ::A niko Hororovu ekipu da prokomentarise?![]()
Ajde da je i on napokon sve skužio i da je postao ravnopravan igrač.
Sharks vk- 2nd liner
Kolko trejdova vam je odbio, priznajte?

Marvin- Administrator
Meni ni jedan nije odbio...valjda zato jer nisam ni nudio.Jedini trejd imam s Acc Crawford za Andersena.Šta ću s njom kad voli tajMarvin ::Kolko trejdova vam je odbio, priznajte?![]()
![]()
![]()

Sharks vk- 2nd liner
Ne bih nista unapred prognozirao. U svakom slucaju , zadovoljan sam dosadasnjom igrom. Bilo je tu nekih neiskusnih gresaka koje su me sprecile da budem mozda i prvi, ali na greskama se uci.Hvala na podrsci svima. Za mene je i ovo veliki uspeh, ako uporedim prethodne tri sezone bola.
Hororelf- 2nd liner
Godine : 25
Bar Sharks ima razumevanja, Marvin nije hteo da trejduje Crawforda u drugoj ligi...
Normalno da Hororelfu bolje ide kad namsta lineup, verovatno bi bolje prosao i prosle godine da to nije zaboravio svako drugo vece, a i dobro je odradio draft.

Normalno da Hororelfu bolje ide kad namsta lineup, verovatno bi bolje prosao i prosle godine da to nije zaboravio svako drugo vece, a i dobro je odradio draft.
Accipitrinae- 3rd liner
Bobrovsky mi je definitivno najgori, a ne moze da se dropa....
Hororelf- 2nd liner
Kako mrzim kada mi se igrac povredi i odredjenog igraca postavim u IR ujutru, a za drugog nemam opciju da dodam bez dropa i tako izgubim igraca da popuni rupu.... Prekljuce sam uspeo, jutros ne mogu.. Sta vi tada radite?
Hororelf- 2nd liner
Mislim da je to zbog toga sto imamo daily today waiver koji se procesuira svaki dan (continuous), pa Yahoo detektuje situaciju za taj fantasy dan i koliko sam shvatila Bobrovsky ti je "zakljucan" kao zdrav igrac za 15., nema veze sto si ga ubacio na IR za 16., sistem to ne gleda.
Recimo npr. da imamo waiver today i standard waiver mode, mogao bi da dodas igraca nakon procesuiranja waivera za danas, jer u tom slucaju nisu uvek na waiveru vec postaju FA, to je ono sto imamo u kiper ligi.
Cak mislim da i sa waiver tomorrow bi mogao u ovoj situaciji da dodas igraca jer u tom slucaju sistem gleda roster za naredni dan (u tovm slucaju 16. kad je Bobrovsky vec na IR).
Prekjuce si mogao jer Sharksi (Hertl) nisu igrali utakmicu pa si ga jos taj dan mogao da ubacis na IR.
Recimo npr. da imamo waiver today i standard waiver mode, mogao bi da dodas igraca nakon procesuiranja waivera za danas, jer u tom slucaju nisu uvek na waiveru vec postaju FA, to je ono sto imamo u kiper ligi.
Cak mislim da i sa waiver tomorrow bi mogao u ovoj situaciji da dodas igraca jer u tom slucaju sistem gleda roster za naredni dan (u tovm slucaju 16. kad je Bobrovsky vec na IR).
Prekjuce si mogao jer Sharksi (Hertl) nisu igrali utakmicu pa si ga jos taj dan mogao da ubacis na IR.
Accipitrinae- 3rd liner
Meni je primarno bilo da popunim jednog igraca koji ce igrati danas da bih imao vise skora... Jednom mi je uspelo da menjam, vrv zbog toga sto nije Bobrovsky.
Hororelf- 2nd liner
Misliš da je skužio sve?Accipitrinae ::Mislim da je to zbog toga sto imamo daily today waiver koji se procesuira svaki dan (continuous), pa Yahoo detektuje situaciju za taj fantasy dan i koliko sam shvatila Bobrovsky ti je "zakljucan" kao zdrav igrac za 15., nema veze sto si ga ubacio na IR za 16., sistem to ne gleda.

Sharks vk- 2nd liner
Pa ne znam, probacu drugacije 
Scenario 1: Bobrovsky.
Do 9h sistem tj. Yahoo gleda situaciju za nama prethodni dan 15.nov (Amerima je do tada jos uvek "danas" ono sto je nama juce, konkretno njima 15.nov, nama 16.nov), dakle ako ti igrac za taj dan (15.nov) odigrao utakmicu i nije stavljen na IR/IR+, nema veze sto ti ga stavis na IR/IR+ 16.nov, neces moci novog igraca da dodas, jer sistem posmatra 15.nov.
Mozes uzeti novog igraca tek kad Amerima isto bude 16.nov dakle posle 9h kod nas, ali nam je waiver takav da taj igrac ide na tvoj roster tek 17.nov.
Scenario 2: Hertl
14.nov povredjen, ali nije igrao utakmicu, ti ga 15.nov po nasem vremenu (pre 9h) ubacis na IR+, ali je njima to jos uvek 14.nov, tako da u ovom slucaju mozes novog igraca da pokupis za 15.nov.

Scenario 1: Bobrovsky.
Do 9h sistem tj. Yahoo gleda situaciju za nama prethodni dan 15.nov (Amerima je do tada jos uvek "danas" ono sto je nama juce, konkretno njima 15.nov, nama 16.nov), dakle ako ti igrac za taj dan (15.nov) odigrao utakmicu i nije stavljen na IR/IR+, nema veze sto ti ga stavis na IR/IR+ 16.nov, neces moci novog igraca da dodas, jer sistem posmatra 15.nov.
Mozes uzeti novog igraca tek kad Amerima isto bude 16.nov dakle posle 9h kod nas, ali nam je waiver takav da taj igrac ide na tvoj roster tek 17.nov.
Scenario 2: Hertl
14.nov povredjen, ali nije igrao utakmicu, ti ga 15.nov po nasem vremenu (pre 9h) ubacis na IR+, ali je njima to jos uvek 14.nov, tako da u ovom slucaju mozes novog igraca da pokupis za 15.nov.
Accipitrinae- 3rd liner
"Skuzio" sam ja to odmah. Zanimao me je sistem kakav je. Uostalom , da ne razumem rezultati bi bili kao prosle sezone.
Hororelf- 2nd liner
Nemoj se ljutiti,malo sam se našalio.Jako si napredovao,postao si jedan od favorita!Svaka čast!
Sharks vk- 2nd liner
A sto bih se ljutio? Pa dobri smo.
Hororelf- 2nd liner
Strana 11 od 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Strana 11 od 13
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|