EBEL
Strana 4 od 28 • Delite •
Strana 4 od 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Re: EBEL
Gledao sam 2-3 puta njihove domace meceve.. Imaju vrlo bucnu publiku, mozda "najhuliganskiju" od svih timova u ligi..kb8 ::Lose Madjare osim kad igraju s Medvedima... To im je onda siguran W, pogotovo kod kuce

A i dvorana im je nekako cudna.. Mala hala, ali tribine visoke, skoro do vrha dvorane, i jako blizu ledu.. Imas osecaj kao da su svuda oko tebe navijaci, da ne moz da dises..

Che- Moderator
Godine : 28
EBEL 26 kolo :
KAC : Vienna Caps ( 3 : 4 ) posle penala - Feeling me ne laze
BW Linz - RB Salzburg ( 4 : 0 ) Linzeri poludeli
Sapa Alba Sekezfehrvar - Medvescak Zagreb ( 4 : 3 ) u 56s primili 2 komada i izgubili
Olimpija Lj - Acroni Jesenice ( 6 : 2 ) - Slovenski derbi dobila olimpija zahvaljujuci golmanima Acroni-a
VSV - Graz 99ers ( 4 : 3 ) - Gledao sam dobra utakmica jako dinamicna ( cudno za EBEL )
KAC : Vienna Caps ( 3 : 4 ) posle penala - Feeling me ne laze

BW Linz - RB Salzburg ( 4 : 0 ) Linzeri poludeli
Sapa Alba Sekezfehrvar - Medvescak Zagreb ( 4 : 3 ) u 56s primili 2 komada i izgubili

Olimpija Lj - Acroni Jesenice ( 6 : 2 ) - Slovenski derbi dobila olimpija zahvaljujuci golmanima Acroni-a
VSV - Graz 99ers ( 4 : 3 ) - Gledao sam dobra utakmica jako dinamicna ( cudno za EBEL )
VIX- 1st liner
Godine : 27
Dzomba ::Gde si gledao?
Nego, nisam bas upucen jer ne pratim mnogo.. Kad ce neka utakmica na otvorenom?
Ima Laola samo petkom ( sutra 17 : 20 HRT Medvescak - VSV )
Posle imas na strani EBEL-a highlights svakog kola
A za Winter Classic se nezna jos jer je trebalo da ga organizuje Vienna ali zbog nekih njihovih razloga oni nece Winter Classic

Lani je bio u Klagenfurtu na fudbalskom stadionu KAC vs VSV najveci rivali u celoj ligi imalo je 50 000 ljudi

VIX- 1st liner
Godine : 27
Dzomba ::Jel ce to biti prenoseno?
pa pošto su trenutno svi angažirani oko tekmi u Areni (i cjele "drame" s otvorenom/zatvorenom/otvorenom Arenom), nije da su baš previše vremena posvetili razmišljanju o tome, pitanje je i kakvo će biti vrijeme u 2. mjesecu tak da tekma je u planu, no tek nakon 28. će se ozbiljno primit organizacije svega...ukratko bumo vidli

a inače sve utakmice Medvešćaka doma imaju prijenose(pola HRT pola Sportklub)
uz to Sportklub radi i sva gostovanja kod Albe, a ŠportTv(il kak se već zove radi utakmice u Sloveniji(al bogme neznam dal rade sve ili samo neke)
HRT je jedini free program od njih, Sportklub je moguće nać prek kabla i slično, a i 90%(zapravo ove godine mislim da i 100%) tekmi Medveščaka doma možeš gledat prek neta(konkretno http://www.balkansport.info/ - trebaš se besplatno registrirat, no dosta tekmi Medveda su pod VIP kategorijom;nju ili platiš $2 dan, $4 tjedan....ili ak si aktivan na forumu i doprinosiš sosjele ti VIP status-no za to ti treba vremena, neće ti baš odma dati

uz to na forumu.hr u pdf Ostali sportovi (pod EBEL) koji put se pojavi tip(zaboravih nik) koji ponekad streama Medvede prek Veetla, slika fantastična, bar za stream

i zaboravih na "myp2p" forumu(na stranici nemaju svaki put baš sve navedeno tak da je sigurnije otić na forum) možeš nać isto tako koji put linkove za streamove Ebel lige(ima isto tema Ebel u NHL/hokej pdfu)
pap- 2nd liner
Godine : 39
Dzomba ::Nemam net za strimove. To je izgleda "vas" SK.
Poslednji put kada sam ja na svom TV-u Medvescak je bilo.. Pa nznm.. Protiv KAC-a, ako se ne secam..
kaj, dail-up a?
eh sjećam s ko da je jučer bilo kad sam nabavil opak 14400 modem

tebi brate preostaje livetiker i nešto mašte

pap- 2nd liner
Godine : 39
8 utakmica do kraja regularnog dela EBEL-a, borba za PO je jako tesna.. 
Linz na 6. mestu je dosta siguran, ali timovi od 7. (Medvescak), do poslednjeg 10. (Alba Volan) mesta su u samo 6 poena, a Alba zaostaje 4 poena za Olimpijom, koja je prva iznad crte, sa tek 1 bodom vise u odnosu na Jesenice.
http://www.flashscore.com/table/?tournament=3081&sport=hockey

Linz na 6. mestu je dosta siguran, ali timovi od 7. (Medvescak), do poslednjeg 10. (Alba Volan) mesta su u samo 6 poena, a Alba zaostaje 4 poena za Olimpijom, koja je prva iznad crte, sa tek 1 bodom vise u odnosu na Jesenice.
http://www.flashscore.com/table/?tournament=3081&sport=hockey
Che- Moderator
Olimpija je dobila jesenice, i prakticno je vec u PO.
Medvescak je izgubio poslednje 4 utakmice (nije ni bod uzeo), ali se jos uvek drzi na deobi 8. mesta sa Jesenicama..
Alba je danas izgubila, i time je prakticno otpisana..
Znaci, prakticno.. Medvedi ili Jesenice.. Jesenice su u prednosti, jer imaju bolji medjusobni skor..
Medvescak je izgubio poslednje 4 utakmice (nije ni bod uzeo), ali se jos uvek drzi na deobi 8. mesta sa Jesenicama..
Alba je danas izgubila, i time je prakticno otpisana..
Znaci, prakticno.. Medvedi ili Jesenice.. Jesenice su u prednosti, jer imaju bolji medjusobni skor..
Che- Moderator
Strana 4 od 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Strana 4 od 28
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|