KHL
Strana 5 od 26 • Delite •
Strana 5 od 26 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26
Re: KHL
Danas sam gledao Avangard Omsk. Zesce sam se smorio... Ja imam jednu teoriju o tome zasto je fudbal najpopularniji sport. Po meni to je izmedju ostalog zbog toga sto fudbal mozes da gledas i 15. ligu jamajke, a kod ostalih sportova ako nisu vrhunski malo teze ide...
popxl- AHL
popxl ::Danas sam gledao Avangard Omsk. Zesce sam se smorio... Ja imam jednu teoriju o tome zasto je fudbal najpopularniji sport. Po meni to je izmedju ostalog zbog toga sto fudbal mozes da gledas i 15. ligu jamajke, a kod ostalih sportova ako nisu vrhunski malo teze ide...
Zato sto je debilan i za igrat ga ne treba ti ništa osim par čarapa smotanih u loptu i nabijaj brale dok se boje ne rastope, bez brige i pameti... Za sve ostale sportove ti ipak treba malo vise od toga...
A sto se tice gledanja, nema dosadnijeg od nogometa... Da nema kladionice i da nemam Konferenz prijenos preko satelita, zaspo bi prije kickoffa jedne Lige prvaka a kamoli ne kad se igra neka odi mi-dođi mi liga...
kb8- 3rd liner
Godine : 41
Pa playbook za Favrea dok je bio u GB je bio preko 700 strana pa ti reci jel misaona il ne... I niti u jednom sportu nemaš više mudrovanja i kemijanja nego što je to american football bilo u obrani bilo u napadu... Zašto su ozvučeni svi redom ako je sve tako jednostavno... Zašto kordinatori sjede na krovu stadiona i pozivaju akcije... Zašto se samo ne lome pa šta bude... Daju igračima loptu i kažu igrajte pa nek pobjedi veća budala... I don't think so...
A ovaj naš nogomet je toliko dobar da sam jučer zaspo i opet bez obzira što sam igro kladionicu
No, ovo je totalni OT pa o tom nekom drugom prilikom...
A ovaj naš nogomet je toliko dobar da sam jučer zaspo i opet bez obzira što sam igro kladionicu

No, ovo je totalni OT pa o tom nekom drugom prilikom...
kb8- 3rd liner
E zato ja polako bataljujem taj sport. Hokej je keva!!!Dzomba ::Osim QB-a i trenera (kojima je to posao u svakom sportu), svi ostali u americkom fudbalu mogu slobodno da budu totalni retardi.
Vazno je samo da su zivotinje, i da nisu smotani (i to samo za RB-ove i WR-ove)..
Toliko o tome.
popxl- AHL
E jebaji ga sad... I onda jedan takav retard, kako ti kazes, zaboravi koga mora blokirat u pozvanoj akciji pa propusti jednog DE da mu polomi QB i posalje na injury listu i njega i klub i navijace i sve one koji su imali nade da bas oni ove godine mogu otic do kraja... To naravno povlaci i ovu pricu o QBovima i usporedi njih s ostalima...
Al ko sto kazes, toliko o tome
Ipak je ovo KHL tema i hockey forum...
Al ko sto kazes, toliko o tome

kb8- 3rd liner
Ali to je sad samo pamcenje. Nema mudrovanja, lucidnosti...kb8 ::E jebaji ga sad... I onda jedan takav retard, kako ti kazes, zaboravi koga mora blokirat u pozvanoj akciji pa propusti jednog DE da mu polomi QB i posalje na injury listu i njega i klub i navijace i sve one koji su imali nade da bas oni ove godine mogu otic do kraja... To naravno povlaci i ovu pricu o QBovima i usporedi njih s ostalima...
.
popxl- AHL
Jbt, pa valjda se podrazumeva da nije slep..kb8 ::E jebaji ga sad... I onda jedan takav retard, kako ti kazes, zaboravi koga mora blokirat u pozvanoj akciji pa propusti jednog DE da mu polomi QB i posalje na injury listu i njega i klub i navijace i sve one koji su imali nade da bas oni ove godine mogu otic do kraja... To naravno povlaci i ovu pricu o QBovima i usporedi njih s ostalima...
Al ko sto kazes, toliko o tome![]()

Che- Moderator
Godine : 28
popxl ::Ali to je sad samo pamcenje. Nema mudrovanja, lucidnosti...kb8 ::E jebaji ga sad... I onda jedan takav retard, kako ti kazes, zaboravi koga mora blokirat u pozvanoj akciji pa propusti jednog DE da mu polomi QB i posalje na injury listu i njega i klub i navijace i sve one koji su imali nade da bas oni ove godine mogu otic do kraja... To naravno povlaci i ovu pricu o QBovima i usporedi njih s ostalima...
.
Ima i te...
Bilo kako bilo, za mene je ovaj nas nogomet idiotski sport i nek prica ko sta hoce... Da nije kladionice, moj interes za isti bi bio ravan 0... Odo sad strusit jednu ka'u da lakse docekam 4 sata

kb8- 3rd liner
Najgori goonovi iz NHL-a idu u KHL, tacnije u Vityaz...
Nisam nesto u toku, jesu li oni i dalje najgori u ligi?

Nisam nesto u toku, jesu li oni i dalje najgori u ligi?

Dođe ti takvo opterećenje, da ne mereš gledati ni sam sebe, a kamoli jedan film.
Na svakom ćošku omladinci vade po 4 telefona i jednom rukom pričaju, drugom kuckaju poruke, trećom i četvrtom se ide uzbrdo uglavnom....na posa' niko ništa ne radi, samo se misli na proklete notifikacije, lajkove slika, sise u inbox, rezultate Japanaca i Brazilaca, recepte za tri leće i poruke modernih gurua kako treba biti nasmijan i vedar u ova doba dugova i propasti.
Daj mi veli jedan dobar telefon na rate da kupim sinu za prvi rođendan neka prati Lebrona Jamesa na instagram i odma instalira Colin McRae, da mu tata kupi Bugatija da ga bača pod ručnu ispred zgrade....
Ko ostane zadnji neka stavi telefon na punjač ...
Marvin- Administrator
Godine : 26
Uzgred, u ovome sto se desilo nema casti ni sporta ni icega...
Trebalo bi ih ukinuti...
Trebalo bi ih ukinuti...

Dođe ti takvo opterećenje, da ne mereš gledati ni sam sebe, a kamoli jedan film.
Na svakom ćošku omladinci vade po 4 telefona i jednom rukom pričaju, drugom kuckaju poruke, trećom i četvrtom se ide uzbrdo uglavnom....na posa' niko ništa ne radi, samo se misli na proklete notifikacije, lajkove slika, sise u inbox, rezultate Japanaca i Brazilaca, recepte za tri leće i poruke modernih gurua kako treba biti nasmijan i vedar u ova doba dugova i propasti.
Daj mi veli jedan dobar telefon na rate da kupim sinu za prvi rođendan neka prati Lebrona Jamesa na instagram i odma instalira Colin McRae, da mu tata kupi Bugatija da ga bača pod ručnu ispred zgrade....
Ko ostane zadnji neka stavi telefon na punjač ...
Marvin- Administrator
Godine : 26
Strana 5 od 26 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26
Strana 5 od 26
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|