NHLSFH 13/14
Strana 6 od 15 • Delite •
Strana 6 od 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: NHLSFH 13/14
Slučajno.

Dođe ti takvo opterećenje, da ne mereš gledati ni sam sebe, a kamoli jedan film.
Na svakom ćošku omladinci vade po 4 telefona i jednom rukom pričaju, drugom kuckaju poruke, trećom i četvrtom se ide uzbrdo uglavnom....na posa' niko ništa ne radi, samo se misli na proklete notifikacije, lajkove slika, sise u inbox, rezultate Japanaca i Brazilaca, recepte za tri leće i poruke modernih gurua kako treba biti nasmijan i vedar u ova doba dugova i propasti.
Daj mi veli jedan dobar telefon na rate da kupim sinu za prvi rođendan neka prati Lebrona Jamesa na instagram i odma instalira Colin McRae, da mu tata kupi Bugatija da ga bača pod ručnu ispred zgrade....
Ko ostane zadnji neka stavi telefon na punjač ...
Marvin- Administrator
Godine : 26
ne zezajte da su i ovo promenili? msm yahoo. meni email nalog totalno pobrljavio...
rhadamanth- Administrator
Menjali su, zasto samo oni znaju ..

VIX- 1st liner
Godine : 27
Sad ste gotovi. Telefon mi radi, i instalirao sam app, bicu redovniji, nemate sanse.. 

Che- Moderator
Godine : 28
pokakim se na svoju ekipu.. pa kakvi su to slepci u 10 dana su dali samo 1 jebeni gol.
bruka i sramota.
bruka i sramota.

Augment- 2nd liner
Sjebali su poyicije skroy, ima mnogo vise centara od wingera...
Che- Moderator
Sledece godine moramo da dodamo jos jedno BN mesto, ne mogu vise da gledam ovako ovu FA listu.. 
Eh, kad bi mogla liga sa 24 tima npr., to bi bilo superkul.
Svako po jednog startera i backup, duge klupe, ko prava liga jbt. 

Eh, kad bi mogla liga sa 24 tima npr., to bi bilo superkul.

Che- Moderator
OK, sad sam malo gledao nesto, i provalite ovo:
http://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/11770/showtradedpicks?view=current
Dakle, ovo stvarno funkcionise. :dada:Samo sto nisam napravio ove sezone. Iskreno, nisam znao. Tek sad vidim, pise ovako: "These are not automatically applied -- the commissioner must set up a custom draft order and import these picks for them to be included in your upcoming draft."
Izvinjavam se pap-u, i obecavam da ce sledece sezone imati 2 2nd round pika, a ja 2 3rd round pika, kao sto je ostalo zapisano.
(ako ne bude moglo da se procesuira sledece ovaj trejd, onda cemo ih jednostavno trejdovati posle drafta, a pre toga cu te pitati koga hoces da ti izaberem, i obratno)
I ostale podsticem da trejduju draft pikove. Jako zanimljiva stvar, i donosi novu dimenziju. Pogotovo korisna u kasnijem delu sezone, za ove koji nemaju neke nade da udju u PO.
E sad, tu moze i mahinacija da bude, pa cu zato verovatno i pomeriti trade deadline malo dole. :hmm:Sta mislite?
Btw, pomerio sam max adds za sezonu na 80, 50 je premalo, a to je ostalo jos od prosle skracene sezone. Weekly adds ostaje 4, kao i uvek.
http://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/11770/showtradedpicks?view=current
Dakle, ovo stvarno funkcionise. :dada:Samo sto nisam napravio ove sezone. Iskreno, nisam znao. Tek sad vidim, pise ovako: "These are not automatically applied -- the commissioner must set up a custom draft order and import these picks for them to be included in your upcoming draft."
Izvinjavam se pap-u, i obecavam da ce sledece sezone imati 2 2nd round pika, a ja 2 3rd round pika, kao sto je ostalo zapisano.

I ostale podsticem da trejduju draft pikove. Jako zanimljiva stvar, i donosi novu dimenziju. Pogotovo korisna u kasnijem delu sezone, za ove koji nemaju neke nade da udju u PO.
E sad, tu moze i mahinacija da bude, pa cu zato verovatno i pomeriti trade deadline malo dole. :hmm:Sta mislite?

Btw, pomerio sam max adds za sezonu na 80, 50 je premalo, a to je ostalo jos od prosle skracene sezone. Weekly adds ostaje 4, kao i uvek.
Che- Moderator
C jbt, ko bi se toga sad sjećo...
...sad bi vjerojatno imo dva zdrava golmana :p
...sad bi vjerojatno imo dva zdrava golmana :p
pap- 2nd liner
Godine : 39
Nista od osvete znači.Augment ::pokakim se na svoju ekipu.. pa kakvi su to slepci u 10 dana su dali samo 1 jebeni gol.
bruka i sramota.

Pa kako i da das gol kad si draftovao 4 golmana ( a i tu si izgubio u W

Rutinski, idemo dalje...
Jimmer- Junior
Razmisljo sam, Niskanen ili Nielsen, i eto, ode brzo ovaj kog nisam izabro. 

Dođe ti takvo opterećenje, da ne mereš gledati ni sam sebe, a kamoli jedan film.
Na svakom ćošku omladinci vade po 4 telefona i jednom rukom pričaju, drugom kuckaju poruke, trećom i četvrtom se ide uzbrdo uglavnom....na posa' niko ništa ne radi, samo se misli na proklete notifikacije, lajkove slika, sise u inbox, rezultate Japanaca i Brazilaca, recepte za tri leće i poruke modernih gurua kako treba biti nasmijan i vedar u ova doba dugova i propasti.
Daj mi veli jedan dobar telefon na rate da kupim sinu za prvi rođendan neka prati Lebrona Jamesa na instagram i odma instalira Colin McRae, da mu tata kupi Bugatija da ga bača pod ručnu ispred zgrade....
Marvin- Administrator
Vjeruj mi da sam i ja razmišljao o njima i ti uze Niskanena...a ja danas Nielsena.Marvin ::Razmisljo sam, Niskanen ili Nielsen, i eto, ode brzo ovaj kog nisam izabro.
Sharks vk- 2nd liner
Godine : 45
Prvo ti nisi onaj za kojeg sam mislio da jesi, a drugo sta ocekivati od ekipe koju je computer birao.Jimmer ::Nista od osvete znači.Augment ::pokakim se na svoju ekipu.. pa kakvi su to slepci u 10 dana su dali samo 1 jebeni gol.
bruka i sramota.![]()
Pa kako i da das gol kad si draftovao 4 golmana ( a i tu si izgubio u W)
Rutinski, idemo dalje...
Augment- 2nd liner
Nudi mi Augment trade i ja idem na accept,ali neće da prihvati.Neka kvaka ima ili?
Sharks vk- 2nd liner
pa kad sam ti ponudio 7 igraca za 1.. moras dropovati jos 6 da bi prosao trade.
moze i drugacije ja sam ti pokazao sta nudim pa da izaberes

moze i drugacije ja sam ti pokazao sta nudim pa da izaberes
Augment- 2nd liner
Nemoj sa Augmentom, on je prevarant... 
.....
Ili ako BAS hoces, imaj u vidu ovo: rosteri imaju ogranicenu velicinu. Drugim recima, ako ti uzmes sve te njegove igrace koje ti nudi, moraces da dropujes neke svoje, kako bi oslobodio mesta za njegove invalide.

.....
Ili ako BAS hoces, imaj u vidu ovo: rosteri imaju ogranicenu velicinu. Drugim recima, ako ti uzmes sve te njegove igrace koje ti nudi, moraces da dropujes neke svoje, kako bi oslobodio mesta za njegove invalide.

Che- Moderator
Hvala momci na pojašnjenju...ponadao sam se da se tradeom može dobiti još prostora u roosteru,ali pošto ne može onda ništa od tradea.
Sharks vk- 2nd liner
Nisam ni znao da mozes da spakujes sedmoricu u jedan trejd.

Marvin- Administrator
ma moze i vise ali mi bilo ofirnoMarvin ::Nisam ni znao da mozes da spakujes sedmoricu u jedan trejd.

Augment- 2nd liner
Sere mi se od ovog fantasija kad nece da primi roster a uvjeren sam da sam slozio ekipu
Augment- 2nd liner
Marvin me prca, oce da mi uzme Filpulu i Seabrooka za Gardinera i Raymonda cini mi se .. 

VIX- 1st liner
Ma ocu Seabrooka bre, Fillpula me generalno ne zanima, ali sam hteo nekog normalnog napadaca da uzmem isto. 

Marvin- Administrator
Pa si nasao mene da zajebes ..Marvin ::Ma ocu Seabrooka bre, Fillpula me generalno ne zanima, ali sam hteo nekog normalnog napadaca da uzmem isto.

VIX- 1st liner
Ti imas Seabrooka, nema dva ista. 

Marvin- Administrator
Aj ponudi nesto drugo ..Marvin ::Ti imas Seabrooka, nema dva ista.

VIX- 1st liner
Strana 6 od 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Strana 6 od 15
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|