St. Louis Blues
Strana 19 od 20 • Delite •
Strana 19 od 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: St. Louis Blues
Nadam se ce do kraja biti u trci za PO, pa da ih onda pobedimo u b2b i sprecimo ulazak 

Accipitrinae- 3rd liner
I ugurase se ovi nesretnici nekako jebote. 

Brain Damage- 2nd liner
Mutavi LA izgubio od naftasa
, ali nema veze, samo da se ostvari moja zelja da im sprecimo ulazak u PO u one dve b2b utakmice 

Accipitrinae- 3rd liner
to je pravi hawks fan...Accipitrinae ::Mutavi LA izgubio od naftasa, ali nema veze, samo da se ostvari moja zelja da im sprecimo ulazak u PO u one dve b2b utakmice

Grof Bronza- 2nd liner
Nadao sam se da će SJ da ih dobije noćas, ali pobediše OT-u. Od preostalih 6 utakmica, St. Louis ima 2 zajebana protivnika, tri sprdnje (2x CHI, 1xArizona) i za kraj Avse.
Forsberg- AHL
Danas dobijate Flyerse 100%, don't worry.Forsberg ::Nadao sam se da će SJ da ih dobije noćas, ali pobediše OT-u. Od preostalih 6 utakmica, St. Louis ima 2 zajebana protivnika, tri sprdnje (2x CHI, 1xArizona) i za kraj Avse.

Brain Damage- 2nd liner
Steta je sto ovi nisu bili na okupu ni u jednom periodu sezone.Mnogo malera sa povredama,a mogli su da budu jako opasni u PO.
SymphonyX- 1st liner
Brain Damage ::Danas dobijate Flyerse 100%, don't worry.Forsberg ::Nadao sam se da će SJ da ih dobije noćas, ali pobediše OT-u. Od preostalih 6 utakmica, St. Louis ima 2 zajebana protivnika, tri sprdnje (2x CHI, 1xArizona) i za kraj Avse.

Breznjev- 2nd liner
Godine : 46
Moram da budem sa Hakstolom, Weisom, Lehterom, Maningom, Readom...ima tu jos po koja panjina.
Iskreno i ja sam se iznenadio pobedom.

Iskreno i ja sam se iznenadio pobedom.

Brain Damage- 2nd liner
Andy Mac izaso iz doghousea.

Dođe ti takvo opterećenje, da ne mereš gledati ni sam sebe, a kamoli jedan film.
Na svakom ćošku omladinci vade po 4 telefona i jednom rukom pričaju, drugom kuckaju poruke, trećom i četvrtom se ide uzbrdo uglavnom....na posa' niko ništa ne radi, samo se misli na proklete notifikacije, lajkove slika, sise u inbox, rezultate Japanaca i Brazilaca, recepte za tri leće i poruke modernih gurua kako treba biti nasmijan i vedar u ova doba dugova i propasti.
Daj mi veli jedan dobar telefon na rate da kupim sinu za prvi rođendan neka prati Lebrona Jamesa na instagram i odma instalira Colin McRae, da mu tata kupi Bugatija da ga bača pod ručnu ispred zgrade....
Ko ostane zadnji neka stavi telefon na punjač ...
Marvin- Administrator
Godine : 26
Hahahaha...nije, predvodnika sam zaboravio, kud' me podseti.Marvin ::Andy Mac izaso iz doghousea.![]()

Brain Damage- 2nd liner
Šteta što nitko na forumu ne navija za
...da imamo koga zajebavati.

Sharks vk- 2nd liner
Godine : 45
Verovatno bi napustio forum od sramote
A ne znam sta su ovi ocekivali, odustali su od PO-a jos tokom trade deadline-a, nisu ni zasluzili da udju.

Accipitrinae- 3rd liner
Ok...imali su problema s povredom Tarasa...ali očit je bio manjak želje,volje,elana,htijenja,čega već?
Sharks vk- 2nd liner
Godine : 45
Trenerske struke, dve panjine iza klupe, pri tome bih istakao bivseg trenera Flyersa, volinu Berubea, koji ne zna nista drugo osim da zvace zvaku.Sharks vk ::Ok...imali su problema s povredom Tarasa...ali očit je bio manjak želje,volje,elana,htijenja,čega već?
Brain Damage- 2nd liner
Tu je Lee sto igra fantazi.Sharks vk ::Šteta što nitko na forumu ne navija za...da imamo koga zajebavati.

Dođe ti takvo opterećenje, da ne mereš gledati ni sam sebe, a kamoli jedan film.
Na svakom ćošku omladinci vade po 4 telefona i jednom rukom pričaju, drugom kuckaju poruke, trećom i četvrtom se ide uzbrdo uglavnom....na posa' niko ništa ne radi, samo se misli na proklete notifikacije, lajkove slika, sise u inbox, rezultate Japanaca i Brazilaca, recepte za tri leće i poruke modernih gurua kako treba biti nasmijan i vedar u ova doba dugova i propasti.
Daj mi veli jedan dobar telefon na rate da kupim sinu za prvi rođendan neka prati Lebrona Jamesa na instagram i odma instalira Colin McRae, da mu tata kupi Bugatija da ga bača pod ručnu ispred zgrade....
Ko ostane zadnji neka stavi telefon na punjač ...
Marvin- Administrator
Godine : 26
Sharks vk ::Šteta što nitko na forumu ne navija za...da imamo koga zajebavati.
Pa ko je jos toliko lud da navija za plavce. Mene sramota sto sam ih gotivio u pocetku.

Hororelf- 2nd liner
Godine : 25
Sami su sebe sahranili u martu očajnom serijom,skoro cele sezone su bili u top tri u diviziji sa Pegom i Nešvilom i onda se raspali.A i u ovoj zadnjoj odlučujućoj Tarasenko im se povredi u drugom minutu...
Breznjev- 2nd liner
Trpaj centralnu, imamo sanse da budemo #2 otpozadit.
David Perron 4x $4M
Tyler Bozak 3x $5M
ROR
Sobotka, Berglund, Tage Thompson (kazu tek #4 medju top prospektima Bluzera), 1st round 2019 (bice to tek #20+), 2nd round 2020.
David Perron 4x $4M
Tyler Bozak 3x $5M
ROR

Accipitrinae- 3rd liner
Ovi se bogami dobro naoružavaju.Još ako im ikad ozdravi Fabri...
Breznjev- 2nd liner
Maroon potpisao jednogodisnji ugovor sa Bluzerima vredan 1.75 mil. Izgleda da nece da dozvole sebi da ostanu naredne sezone bez PO. 

Brain Damage- 2nd liner
Allen klasicno nastavlja tamo gde je stao prosle sezone, 10 primljenih golova u 2 utakmice.
Accipitrinae- 3rd liner
Marej.Accipitrinae ::Allen klasicno nastavlja tamo gde je stao prosle sezone, 10 primljenih golova u 2 utakmice.

Brain Damage- 2nd liner
Strana 19 od 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Strana 19 od 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|